Chef escoffier Dan Neagu, de la Restaurant Bulevard Ploiești, ne propune o rețetă specială: piept de pui cu sos gorgonzola. Preparatul, specific gastronomiei franceze, vine la pachet cu un decor aparte din zmeură fresh și ardei dulci picolino murați.
Unul dintre apetisantele preparate ale gastronomiei franceze este și pieptul de pui cu sos gorgonzona.
Secretele rețetei de astăzi ne-au fost dezvăluite de Chef Escoffier Dan Neagu de la Restaurantul Bulevard.
Alături de un piure de morcovi și legume sotate, dar și cu un decor aparte din zmeură fresh și ardei dulci picolino murați, preparatul îi va cuceri chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi.
Citește și: Rețetă de Tochitură Muntenească – vlog La Culinaria by Dan Neagu, chef escoffier Restaurant Bulevard Ploiești
Ingrediente pentru piept de pui cu sos gorgonzola – 4 porții
PIEPT de PUI 800gr
ULEI 100ml
UNT 100gr
FĂINĂ 50gr
SARE 4gr
PIPER 4gr
APĂ 500ml
BRÂNZĂ GORGONZOLA 150gr
SMÂNTÂNĂ 400ml
PRAZ 80gr
CIUPERCI 80gr
ARDEI CAPIA 80gr
MORCOV piure 400gr
DECOR: zmeură fresh, ardei dulci picolino murați
Pregătire: 10 min
Preparare: 30 min
Vezi rețeta video:
Cum ți se pare subiectul?