Din 9 august, în Piața Artizante, se inaugurează cea mai importantă carmangerie din Păulești. Top Chef Măcelari, Ionuț Anghel, deschide porțile Carmangeriei Ozana, propriul brand de cărnuri îndrăgit de toți iubitorii de gusturi deosebite.
Carmangeria Ozana este pe piaţă din 1993 şi procesează carne din ferma proprie şi de la alţi parteneri din ţară. Are o gamă bogată de produse din carne de vită, porc sau oaie. Înfiinţată ca o măcelărie de cartier, Carmangeria Ozana a crescut în timp şi a căpătat tradiţie. Astăzi, se bucură de colaborări cu multe companii şi restaurante renumite din Bucureşti şi nu numai.
Carmangeria Ozana – câştigătoarea primei ediţii Top Chef MĂCELAR
Trofeul competiţiei Top Chef MĂCELAR, organizată în premieră la CARNEXPO Grill 2022, a fost adjudecat de echipa Carmangeriei Ozana.
Prima echipă care a acceptat provocarea de a participa la concursul Top Chef MĂCELAR a fost și cea care a revendicat marele premiu. Carmangeria Ozana a demonstrat talent și inovație, punând la bătaie combinații interesante și produse noi.
Cei şase măcelari ai Carmangeriei Ozana au fost şi primii care s-au înscris în concurs. Echipa condusă de Ionuţ Anghel, unul dintre proprietarii afacerii, a reușit să obţină cel mai mare punctaj din partea membrilor juriului.
Pe durata a trei ore şi un sfert, fiecare echipă concurentă a avut la dispoziţie o jumătate de carcasă de vită, o jumătate de carcasă de porc, un miel întreg şi cinci carcase de pui, pe care le-au transformat în produse cu valoare adăugată.
Echipele participante şi-au putut asigura propriile condimente, marinade şi garnituri pentru a finisa produsele concepute să inspire şi să depăşească limitele.
Juriul, format din arbitri independenţi, selectaţi de către organizatori dintre cei mai importanţi specialişti din industria de specialitate, a punctat fiecare echipă în funcţie de tehnică şi abilităţi, manoperă, inovaţie de produs, finisaj general şi prezentare.
„Evenimentul a fost unul foarte reușit, am dezvoltat relații de colaborare cu unii dintre participanți. În calitate de câștigători ai concursului Top Chef MĂCELAR sperăm că am ambiționat și alți antreprenori din industrie să participe atât la concurs cât și la eveniment”, spune Ionuț Alexandru Anghel, unul dintre proprietarii Carmangeriei Ozana.
Pe 9 si 10 august, primii 200 clienți care ajung în Piața Artizante la Carmangeria Ozana primesc cadou o caserolă de mici.
Ne vom bucura de 2 zile active, în care Chef Măcelar Ionuț Anghel va face câteva demonstrații interesante. Vă așteptăm! (P)