- Publicitate -

Titel Arsene, administratorul Arenei Ilie Oană, a fost detașat la Baza Teleajen. Burghelea: „La fel de onorat voi fi ca tu să pleci acasă”

Data:

Distribuie articolul:

Titel Arsene, cel care este considerat în Ploiești „părintele” Arenei Ilie Oană, și cel căruia i se datorează faptul că stadionul este încă practicabil, a fost detașat de către directorul CSM Ploiești, Dănuț Burghelea, de la Arena Ilie Oană la baza sportivă Teleajen, începând cu 1 iulie 2024.

- Publicitate -

Administratorul stadionului echipei Petrolul Ploiești și-a petrecut duminică, 30 iunie, ultima zi în calitate de administrator al stadionului, pe gazonul de pe Ilie Oană, cel care este practicabil doar datorită lui.

Stadionul nostru în pregătiri pentru spectacolul de aniversare a centenarului echipei Petrolul. După terminarea acestui eveniment începe aventura unei noi provocări înspre adevărata performare…. Aducerea la standarde superioare chiar peste cele de la ,,Ilie Oană” a terenului de fotbal de la Baza sportivă Teleajen. Acestea sunt noile cerințe”, a scris pe Facebook sâmbătă, 29 iunie 2024, Titel Arsene.

Contactat de Observatorul Prahovean, Titel Arsene a confirmat faptul că, începând cu data de 1 iulie 2024, a fost „detaşat” la Baza sportivă Teleajen.

- Publicitate -

A doua zi după ședința de Consiliu Local de la Ploiești, în care amendamentele consilierilor PNL la organigrama nouă a CSM Ploiești au făcut ca postul de administrator al Arenei Ilie Oană să nu fie atins, așa cum intenționa directorul Dănuț Burghelea, Titel Arsene a fost chemat în biroul directorului, unde i-a fost adus la cunoștință faptul că, începând cu 1 iulie, se va ocupa de baza sportivă Teleajen (Mrazek).

Credeau că te salvează pe tine, dar au salvat doar postul de administrator al stadionului. Tu, de luni, pleci detașat la Teleajen!, a fost informat Titel Arsene.

Titel Arsene a fost să verifice situația de la Baza sportivă Teleajen (Mrazek)

Luni, 1 iulie 2024, Titel Arsene s-a deplasat la Liceul Teleajen pentru a verifica exact starea terenului de fotbal și gazonului de acolo.

- Publicitate -

titel arsene stadion teleajen

Constat că a fost o bătaie de joc. Șeful de bază de aici mi-a arătat exact situația. Aici totul este în regulă. Pe alocuri gazonul de la Teleajen este într-o stare chiar mai bună decât cel de pe Ilie Oană.

Cum consideră domnul director Burghelea că trebuie să performăm mai mult aici decât la stadionul principal, care este un stadion de patru stele și arată cum arată…?”, a declarat Titel Arsene pentru Observatorul Prahovean.

Declarația completă a lui Titel Arsene, „părintele” Arenei „Ilie Oană”

În baza unei decizii emise de domnul director Dănuț Burghelea, începând cu data de 01.07.2024, am fost delegat (a se înțelege „mutat”) până la data de 01.08.2024 la Baza Sportivă Liceul Mrazek și Teleajen, urmând ca, după această dată, să mi se încheie contractul de muncă întocmit pe perioadă determinată.

- Publicitate -

Conform cursului discuțiilor, îmi este greu să cred că, după această dată, voi mai beneficia de încă un an de contract, așa cum este prevăzut în Codul Muncii, mai ales că mi s-a spus, în mod direct, că, după această dată îmi voi încheia activitatea, citez „La fel de onorat voi fi ca tu să pleci acasă”.

Fără a mi se invoca o motivație palpabilă legată de activitatea mea administrativă sau contractuală de până acum, care să fi adus vreun prejudiciu moral/ financiar/ juridic, sau vreo nerespectare a îndatoririlor funcției de administrator al stadionului (Arena „Ilie Oană” – n.r.), am fost pus în fața faptului de a accepta mutarea/ delegarea, de la stadion la Teleajen, în conformitate cu prevederile regulamentului interior.

Citește și: Burghelea lovește din nou: Vrea să-l dea afară pe Titel Arsene, părintele Arenei Ilie Oană

Personal, cunosc aceste motive, dar nu-mi doresc să intru într-o luptă lipsită de principii, care nu ar avea nicio logică bazată pe conduita/atribuțiunile și îndatoririle personalului constractual din cadrul administrației publice.

- Publicitate -

Din respect pentru cititorii publicației dumneavoastră, cât și față de opinia publică, nu-mi permit să dezvolt date cât și modalitățile sub auspiciul cărora s-a desfășurat întrevederea mea cu domnul director, vizavi de această speță.

titel arsene colectie petrolul

Înțeleg că sarcina este de a performa, oriunde aș activa, și consider că, în lipsa fondurilor necesare, nu pot exista condiții de performanță.

Consider că, pentru nivelul competițional care se desfășoară aici, la Baza Sportivă Teleajen/ Mrazek, există un standard ridicat al dotării, fiind bine administrat de actualul șef de bază, și, că această mutare a mea nu constituie decât o șicană și o răzbunare bazată pe orgolii”, a transmis Titel Arsene pentru Observatorul Prahovean.

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

4 COMENTARII

  1. Burghelea are pe cineva pe teava si trebuie sa ii faca loc, nu e logic? Cine stie, poate chiar prea-iubitul Volo sa fie urmatorul administrator.

  2. De ce încă mai există în funcție acest Burghelea? Se comporta că pe moșia mamasii. Cu astfel de specimene a ajuns Ploieștiul la starea actuală de mizerie și decădere. Nu poate nimeni sa ne scape de el?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Lista localităților din Prahova fără apă potabilă din cauza viiturilor și a lipsei de curent electric

Prahova s-a aflat, miercuri noapte, sub cod roșu de inundații și sub cod portocaliu de ploi torențiale

Poluare la Ploiești. „Miroase puternic a gaze! Nu se poate respira”

Ploieștenii continuă să reclame faptul că aerul este irespirabil în anumite zone ale orașului, mai ales pe timpul nopții.

Cele mai importante titluri ale zilei – 1 iulie – VIDEO

Observatorul Prahovean face o retrospectivă a celor mai importante...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

5 iulie – se năștea primul primul mamifer clonat din lume, oaia Dolly

Dolly este expusă la Muzeul Regal al Scoției

Astăzi încep Zilele Comunei Blejoi. Ce artiști susțin concerte

Evenimentul este organizat în zona stadionului din comună.

Lucrări la podul pe DN1 de la Posada – Galerie FOTO

Viaductul pe DN1, de pe Valea Prahovei, a fost dat în folosință în urmă cu aproape 100 de ani.

Cum afli ce șanse ai să intri la liceul dorit. Calculator admitere 2024

Instrumentul este gratuit și se bazează pe notele de la evaluarea națională
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Vor avea ploieștenii căldură la iarnă?

Primarul încă în funcție, Andrei Volosevici, a declarat: ”Intuiţia îmi spune că nu prea vom avea căldură la iarnă”

De ce a pierdut Andrei Volosevici alegerile pentru Primăria Ploiești [VIDEO]

Marele pierzător al alegerilor locale din 9 iunie
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

5 iulie – se năștea primul primul mamifer clonat din lume, oaia Dolly

Dolly este expusă la Muzeul Regal al Scoției

Astăzi încep Zilele Comunei Blejoi. Ce artiști susțin concerte

Evenimentul este organizat în zona stadionului din comună.

Lucrări la podul pe DN1 de la Posada – Galerie FOTO

Viaductul pe DN1, de pe Valea Prahovei, a fost dat în folosință în urmă cu aproape 100 de ani.
- Publicitate -