- Publicitate -

TCE Ploiești, ținta unei campanii de fraudă

Data:

Distribuie articolul:

Ți-ai luat bilet la festival?

SC Transport Călători Express (TCE) Ploiești este ținta unei campanii de phishing, prin care persoanele sunt invitate să achiziționeze un așa-zis card de transport public. TCE Ploiești a anunțat că aceste mesaje, publicate pe rețelele de socializare, nu sunt reale și reprezintă o modalitatea de fraudă. Societatea de transport va depune o plângere penală pentru identificarea celor care utilizează în mod neautorizat numele și identitatea vizuală a companiei noastre.

- Publicitate -

TCE Ploiești este ţinta unei campanii de phishing, prin care, pe rețelele de socializare, au apărut așa-zise anunțuri de achiziționare a unui card de transport public și prin care se solicită datele personale și bancare.

TCE Ploiești nu a lansat un astfel de anunț. Este doar o modalitate de fraudă prin care se încearcă obținerea de date personale și bancare. Noi vom formula plângere penală la Poliție pentru identificarea celor care se află în spatele unei astfel de campanii false.

Produsele noastre pot fi achiziționate conform datelor promovate pe site-ul nostru”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești, care recomandă ploieștenilor să nu dea curs unor astfel de „promoții” înșelătoare, care au fost transmise și în alte orașe din țară.

- Publicitate -

Anunțul TCE Ploiești

Operatorul Local de Transport SC TCE SA dorește să informeze publicul larg despre apariția unor tentative de fraudă în mediul online, care utilizează în mod neautorizat numele și identitatea vizuală a companiei noastre.

Am fost informați despre existența unor postări pe rețelele sociale care solicită cetățenilor să furnizeze informații personale sau financiare, sub pretextul oferte speciale sau achiziții de bilete în numele SC TCE SA.

Un cont fals de facebook, care nu reprezintă Societatea Transport Calatori Express SA , promovează vânzarea de carduri de călătorie tip abonament de 6 luni pentru suma de 11,75. Pentru a părea cât mai credibil anunțul, pe pagina respectivă există și comentarii false. Vă anunțăm pe această cale este vorba de o tentativă de fraudă în numele Transport Calatori Express SA și vă recomandăm să nu accesați link-ul postat în anunț.

- Publicitate -

Pagina de facebook falsă se intitulează „Cardul de transport public din Ploiesti” și folosește, fără niciun drept, sigla Transport Calatori Express SA.

Am semnalat tentativa de fraudă și folosirea fără drept numelui și însemnelor oficiale atât pe facebook, cât și autorităților competente. Aceste mesaje sunt false și nu sunt în niciun fel asociate cu activitatea noastră.

  • Nu solicităm informații personale sau financiare prin intermediul e-mailurilor, mesajelor text sau rețelelor sociale pentru concursuri sau promoții.
  • Site-ul oficial al companiei este singura sursă autorizatăpentru obținerea de informații referitoare la serviciile noastre. Adresa oficială a site-ului este: www.ratph.ro
  • Recomandăm tuturor cetățenilor să fie vigilenți și să nu ofere informații personale sau financiare în urma mesajelor nesolicitate. În cazul în care primiți astfel de mesaje, vă rugăm să le raportați imediat la autoritățile competente și să ne informați la adresa de e-mail: office@ratph.ro

SC Transport Călători Express SA se angajează să protejeze securitatea și confidențialitatea datelor clienților noștri și colaborează strâns cu autoritățile pentru a combate tentativele de fraudă. Mulțumim pentru cooperarea și sprijinul dumneavoastră în menținerea unui mediu online sigur pentru toți utilizatorii noștri.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Se pregătește evenimentul toamnei în domeniul construcțiilor la Ploiești – Târgul de Construcții, Imobiliare și Servicii

Târgul de Construcții, Imobiliare și Servicii (TCIS) aduce în același loc, dezvoltatori imobiliari, firme de construcții, furnizori de utilități și mulți alții

Pușcăria din Prahova unde este încarcerată Elena Udrea nu poate asigura asistență medicală! Reacția conducerii

Sindicaliști: ”Isteria din rândul deținutelor se răsfrânge asupra supraveghetoarelor, care în curând nu vor mai vrea să intre în serviciu”

Câte aparate radar de tip ”pistol” are în dotare Poliția Rutieră Prahova

Observatorul Prahovean a solicitat Inspectoratului Județean de Poliție Prahova  să facă public numărul aparatelor radar portabile aflate în dotarea agenților de la Rutieră.

Iulian Nica: ”Deși voi rămâne acționar minoritar cu 44%, voi deține controlul și dreptul de veto în strategia de dezvoltare a companiei, păstrând aceeași...

Fondatorul Supermarket la Cocoș, Iulian Nica, promite că va respecta Politica de prețuri denumită 'Biblia La Cocoș'.

Spațiile verzi de pe domeniul public, transformate în grădini și terase ”private” de către unii locatari din Ploiești [FOTO]

Proprietarii apartamentelor și-au echipat spațiul cu mese, scaune, balansoare și alte obiecte de mobilier, punând astfel stăpânire pe domeniul public. 

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Lista localităților din Prahova fără apă, în anumite intervale orare, din cauza secetei

Măsura a fost dispusă pentru refacerea stocurilor de apă din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă.

Prahovenii din Popești, comuna Podenii Noi, nu au apă de zece zile: „Sunăm la Hidro și ne mint că nu au știut de situație”

„Sunăm de pe alte numere de telefon și au altă scuză de fiecare dată”

Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în Prahova

Cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Prețuri plafonate, roată panoramică și show de lasere și lumini la festivalul de muzică Republik Fest Ploiești

Super concerte și surprize la primul festival de muzică fusion din România, organizat la Ploiești!

Crimă ecologică la marginea Ploieștiului [VIDEO]

Imagini cu deșeuri ilegale îngropate aproape de malul Teleajenului
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Lista localităților din Prahova fără apă, în anumite intervale orare, din cauza secetei

Măsura a fost dispusă pentru refacerea stocurilor de apă din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă.

Prahovenii din Popești, comuna Podenii Noi, nu au apă de zece zile: „Sunăm la Hidro și ne mint că nu au știut de situație”

„Sunăm de pe alte numere de telefon și au altă scuză de fiecare dată”
- Publicitate -