bazin-olimpic-ploiesti-ilustratie.jpg

Primăria Ploiești a transmis astăzi documentațiile la Compania Națională de Investiții, care a acceptat proiectul municipalității.

Bazinul olimpic va fi construit pe o suprafață de 2 hectare lângă Hipodrom. Valoarea estimativă a investiției nu se cunoaște momentan, CNI fiind instituția care se va ocupa de executarea lucrării. ”Am transmis documentațiile solicitate de CNI. Proiectul figurează pe lista de investiții realizate de companie", a susținut Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

Legat de Bazinul de la Vega a fost demarată procedura de licitație pe începerea lucrărilor de reparații, autoritățile anunțând că acestea vor fi gata în luna iunie.

foto caracter ilustrativ

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...