sedinta cj

După scandalul legat de asfaltările executate pe unele drumuri județene, CJ Prahova a transmis aleșilor județeni o informare pe tema modului în care s-a derulat procedura și derularea lucrărilor.

În adresa transmisă aleșilor județeni se arată că, în urma economiilor realizate în cadrul programului de asfaltare demarat la începutul anului, a fost efectuată o nouă achiziție.

Contractele pentru lucrările pentru etapa a II-a au fost semnate în data de 16 noiembrie, iar lucrările au demarat pe 17 noiembrie. După scandalul legat de asfaltările efectuate în plină campania electorală, CJ Prahova a emis ordin de sistare a lucrărilor în perioadele în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, urmând a fi reluate atunci când temperaturile vor fi optime.

În informarea transmisă aleșilor județeni se arată că executantul are obligația să remedieze orice defecte apărute în perioada de garanție care este de 60 de zile de la data finalizării.

 

Social
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Nouă note de 10 în Prahova la Evaluarea Națională

Luni în jurul prânzului au fost publicate notele obținute de elevii clasei a VIII-a la Evaluarea Națională 2017.  În Prahova au fost înscriși la examen 5183 de elevi, însă din aceștia 85 au fost...

Social
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2017

Notele obținute de elevii care au terminat clasa a VIII-a la Evaluarea Națională au fost afișate pe site-ul Ministerului Educației. Inițial, afișarea notelor a fost anunțată luni, la ora 16.00.  În...