- Publicitate -

O nouă cofetărie Ana State în Ploiești, în Malu Roșu

Data:

Distribuie articolul:

Cofetăriile Ana State sunt demult etalonul calității pe piața dulce din Ploiești, mergând chiar și mai departe, spre Capitală, cu dulciurile care i-au consacrat pe piața locală.

- Publicitate -

Legați de Ploiești, indiferent de businessul pe care îl dezvoltă, familia State a găsit o modalitate să ajungă și într-unul din cartierele reprezentative ale Ploieștiului, unde nu aveau cofetărie și unde, clienții fideli ai lor întâmpinau probleme atunci când voiau ceva dulce, marca Ana State.

Astfel, joi, 8 august 2024, o nouă Cofetărie Ana State s-a deschis în Ploiești, în zona Ofelia din cartierul Malu Roșu. În acest fel familia State a venit în întâmpinarea clienților care, de ani de zile, le solicitau un magazin și în zona lor.

Prăjiturile deja consacrate, eclerele delicioase, produsele fine de patiserie dar și noile deserturi create de Alex State, artizanul „Fistique” sau „Rococo”, sunt acum la îndemâna iubitorilor de dulciuri din cartierul Malu Roșu, aceștia arătându-se deosebit de încântați încă de la anunțarea deschiderii pe rețelele de social media.

- Publicitate -

La deschiderea oficială de ieri au participat parteneri si prieteni, iar cei care au trecut pragul noului magazin s-au bucurat de înghețata oferită din partea casei și de candy barul cu mini bijuterii dulci.

Un nou magazin propriu Ana State

„După ce în ultimii 3 ani extinderea rețelei de distribuție a produselor Ana State s-a realizat doar prin magazinele partenere „Mai mult decât un dulce” în București, membrii afacerii de familie „Cofetăria Ana State” au decis că este momentul să revină către clienții din Ploiești prin deschiderea celei de-a patra cofetării în data de 8 august a acestui an, în zona Malu Roșu – Ofelia.

Vestea, anunțată inițial pe platformele de social media, a fost întâmpinată cu bucurie de urmăritorii Cofetăriei Ana State: „Ce bine! Doamne ajuta!”, „Abia aștept să deschideți!!! Așa voi savura „mai mult decât un dulce” mult mai des! De când m-am pensionat… nu am mai ajuns la cofetăria dvs și ce mult îmi lipsiți! Dar până la Ofelia merg cinci minute … pe jos! Spor la lucru!” sau „Abia așteptam, felicitări!” au fost primele reacții ale ploieștenilor. Noul magazin este localizat în Strada Malu Roșu, nr. 128, Bl. 10F, Ap. B, Parter – zona Ofelia.

- Publicitate -

Suntem super entuziaști să realizăm această investiție într-o zonă a orașului în care în nenumărate rânduri clienții și prietenii noștri ne-au tot rugat să venim mai aproape de ei”, a declarat Alex State, inițiatorul și promotorul acestui nou proiect marca Ana State.

Noua locație va oferi aceleași servicii si produse ca restul Cofetăriilor Ana State

Și în această nouă locație veți găsi produse proaspete cu o mare diversitate, personal cu experiență, posibilitatea de a plasa comenzi de torturi personalizate și de a obține informații legate de evenimentele importante pe care urmează să le aveți în viața voastră”, a specificat Alex State.

Produsele noastre, indiferent că vorbim despre prăjituri, patiserie, gelaterie, ciocolaterie, au ca materie primă ingrediente de cea mai bună calitate (unt de 82% grăsime, ciocolată belgiană, ouă proaspete, frișcă naturală, lapte, selecție de făinuri , fructe proaspete, oleaginoase etc). Având o bază de ingrediente corecte si proaspete producem prin procese mixte – artizanale și mecanice – toate semifabricatele, cremele, pastele, glazurile și piureurile pe care le regăsiti ulterior în fiecare dintre produsele noastre în funcție de sortiment”, a declarat Pastry Chef-ul Gabriel State.

- Publicitate -

Despre Cofetăria Ana State

Ana State SRL a fost înființată în România în anul 1993, fiind pentru aproximativ 20 de ani brutarii determinați să aducă zilnic pâinea caldă pe masa ploieștenilor.

În 2014, din dorința de a explora noul și a da curs unei pasiuni din copilărie, au transformat brutăria în laborator de cofetărie.

În prezent Echipa Ana State este formată din peste 160 de angajați și rețeaua magazinelor de desfacere este formată din patru magazine proprii în Ploiești, un magazin partener în Ploiești (Cofetăria UAUU) și șase magazine partenere în București (Cofetăria Mai mult decât un dulce).

- Publicitate -

Ceea ce diferențiază Ana State de restul cofetăriilor este diversitatea portofoliului de produse (atât tradiționale, cât și contemporane), respectarea rețetelor clasice, cât și inovarea în formă continuă a tehnicilor de fabricație”, au transmis printr-un comunicat reprezentanții Ana State.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Am vrut să-mi recuperez banii pe ambalaje de la Carrefour, Lidl, Mega Image și Kaufland. Surpriza de la Supermarket La Cocoș

Experimentul ”reciclarea” din Ploiești. Ce probleme întâmpină cetățenii care vor să-și recupereze banii pe ambalaje

VIDEO: Incident la rafinăria Petrobrazi. Explicația OMV Petrom pentru facla uriașă și norul de fum

Mai mulți cititori ne-au trimis imagini surprinse, joi seară,...

Cutremur în Prahova! O cameră de supraveghere a surprins seismul VIDEO

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a raportat...

Premieră la Ploiești. Prețuri plafonate la apă, suc și bere la Republik Fest!

La Republik Fest, primul festival fusion-simfonic din România, prețurile vor fi plafonate la apă, suc și bere la halbă!

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Dac Warrior 2024, Legend Run: O cursă de 11 kilometri și diferență de nivel de 420 de metri

LEGEND Run e locul în care faptul că ai ajuns la START e deja un câștig. Înseamnă că ai depășit deja o barieră mentală. Mai rămân obstacolele și cei 11 km de alergare

Transporturi agabaritice în Prahova. Rutele folosite de vehiculele de mare tonaj

Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră

Mesaje false circulă printre vârstnicii care urmează să primească pensiile recalculate. Avertismentul Casei de Pensii

Casele teritoriale de pensii achită drepturile de pensii în conturi bancare doar în situația în care beneficiarii solicită acest lucru.
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Crimă ecologică la marginea Ploieștiului [VIDEO]

Imagini cu deșeuri ilegale îngropate aproape de malul Teleajenului

Maria Baicu și Staphanie Constantinescu, două dintre elevele din Prahova care au obținut media 10 la Bacalaureat

Maria Baicu și Stephanie Constantinescu sunt absolventele clasei a 12-a care au reușit performanța maximă la examenul maturității
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Dac Warrior 2024, Legend Run: O cursă de 11 kilometri și diferență de nivel de 420 de metri

LEGEND Run e locul în care faptul că ai ajuns la START e deja un câștig. Înseamnă că ai depășit deja o barieră mentală. Mai rămân obstacolele și cei 11 km de alergare

Transporturi agabaritice în Prahova. Rutele folosite de vehiculele de mare tonaj

Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră
- Publicitate -