- Publicitate -

Directorul Burghelea a suspendat, de azi, activitatea secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești. Polițeanu: „Domnul Burghelea va pleca”

Data:

Distribuie articolul:

Secția de gimnastică ritmică a CSM Ploiești are, de astăzi, activitatea suspendată, potrivit deciziei din data de 28 iunie 2024 a directorului CSM, Dănuț Burghelea.

- Publicitate -

În timp ce gimnastele se aflau la Cairo, în cadrul unei competiții desfășurate acolo, la care obțineau medalii pentru CSM Ploiești și unde au contribuit la clasarea României pe prima poziție în topul pe națiuni participante la acest concurs, antrenoarea Simona Puiu a primit, pe mail, înștiințarea că începând de luni, 1 iulie 2024, activitatea Secției de Gimnastică Ritmică a clubului se suspendă „până la angajarea unui antrenor”.

Simona Puiu, antrenoarea: „Probabil o sa ne antrenam în parc o perioadă”

Pe 1 iulie sportivele au sosit acasă. Contactată de Observatorul prahovean, antrenoarea Simona Puiu a declarat: „Sportivele au liber săptămâna asta și eu la fel. Am nevoie de o pauză. Nu știu ce voi face. Nimic nu a contat pentru ei. Probabil o sa ne antrenam în parc o perioadă… Nu am detalii, decât ce scrie aici (în informarea primită – n.r.). Eu așa înțeleg, că, dacă până acum m-a lăsat în sală, suspendarea presupune interdicția în sală…”, a spus antrenoarea.

Odată cu suspendarea secției, nici accesul în sală nu le mai este permis așa că gimnastele de la CSM Ploiești iau în calcul reluarea antrenamentelor în parc, după perioada de odihnă.

- Publicitate -

Abuzurile împotriva secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești continuă, iar echipa este în pericol să piardă luni întregi de muncă pentru că nu mai au deloc condiții să se antreneze.

Se pare că singura șansă este schimbarea administrației locale… dar mai durează

Toate speranțele se îndreaptă spre schimbarea administrației locale din toamna acestui an. Dar, până atunci, și fetele de la gimnastică ritmică, și antrenoarea lor, și părinții, și alții în aceeași situație, trebuie să „supraviețuiască”.

Odată cu instalarea, din toamnă, a noii conduceri a orașului, speranțele sunt mari. Totuși, Simona Puiu este conștientă că nu se poate rezolva totul peste noapte și, mai ales, este destul de reținută în ceea ce privește speranțele și ce așteptări are din partea edilului ales.

- Publicitate -

Sunt foarte multe lucruri de soluționat. Să stabilească în primul rând prioritățile clubului (ce vor să susțină și ce nu), să stabilească niște criterii măsurabile pentru antrenori și să știm cum ne pot încadra în sumele existente. Să fii antrenor nu înseamnă muncă voluntară la nesfârșit sau pe bani puțini. Este o meserie care trebuie să-ți și asigure traiul de zi cu zi.

Dl Polițeanu va avea o misiune grea de îndeplinit în ceea ce privește CSM-ul și are nevoie de oameni competenți, care să fie obiectivi și să înțeleagă specificul fiecărei ramuri sportive pentru a dezvolta activitatea”, a declarat antrenoarea Simona Puiu pentru Observatorul Prahovean.

Mihai Polițeanu, primarul ales: „Domnul Burghelea va pleca”

Contactat de Observatorul Prahovean, Mihai Polițeanu, primarul ales, este la curent cu toată situația de la CSM Ploiești, și, implicit, cu cea a secției de gimnastică ritmică.

- Publicitate -

Consideră că „problema este rezultatul politizării totale a CSM Ploiești, al războiului politic dintre primarul actual și majoritatea din Consiliul Local, al numirii în funcții de conducere a unor oameni de partid care ascultă exclusiv de ordine politice și al unor decizii iraționale bazate pe ură și răzbunare”.

Le rog pe victimele acestor decizii să reziste încă 3 luni până la schimbarea administrației orașului. Știu că nu este ușor, știu că domnului Arsene îi expiră contractul într-o lună (cu privire la detașarea administratorului Arenei Ilie Oană la Baza sportivă Teleajen – n.r.), știu că gimnastele și antrenoarea sunt umilite și hăituite. Vor găsi în mine un partener rațional.

Domnul Burghelea va pleca și, de altfel, nu înțeleg de ce se mai agață de funcție și nu are bunul simț să-și dea demisia cu efect imediat”, a declarat Mihai Polițeanu pentru Observatorul Prahovean.

- Publicitate -

instiintare simona puiu suspendare gimnastica

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

4 COMENTARII

  1. Deja încep să regret că l-am votat pe acest papagal. Am crezut că e om de acțiune, dar felul în care își începe mandatul mă lasă cu un gust amar. Cum vine asta „am crezut că are bunul simț să-și dea demisia imediat”. Păi, nenorocitu’ ăsta de milițian trebuia zburat, in mm, în a doua zi după alegeri. În schimb, tu, primar independent, stai și negociezi cu jigodiile. Ce să mai zic? A,da….bre, Portocală, unde ești, bre?!????

    • Mandatul lui Mihai Polițeanu începe din toamnă. Chiar dacă alegerile au fost pe 9 iunie, el încă nu și-a început mandatul de primar. Este „primar ales”, nu „primar în funcție”.
      Actualul primar în funcție este tot Andrei Volosevici, și va mai fi încă trei luni de acum încolo. Doar el poate lua decizii în acest moment.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Lista localităților din Prahova fără apă potabilă din cauza viiturilor și a lipsei de curent electric

Prahova s-a aflat, miercuri noapte, sub cod roșu de inundații și sub cod portocaliu de ploi torențiale

Poluare la Ploiești. „Miroase puternic a gaze! Nu se poate respira”

Ploieștenii continuă să reclame faptul că aerul este irespirabil în anumite zone ale orașului, mai ales pe timpul nopții.

Titel Arsene, administratorul Arenei Ilie Oană, a fost detașat la Baza Teleajen. Burghelea: „La fel de onorat voi fi ca tu să pleci acasă”

Burghelea: „Credeau că te salvează pe tine, dar au salvat doar postul de administrator al stadionului. Tu, de luni, pleci detașat la Teleajen!”

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

5 iulie – se năștea primul primul mamifer clonat din lume, oaia Dolly

Dolly este expusă la Muzeul Regal al Scoției

Astăzi încep Zilele Comunei Blejoi. Ce artiști susțin concerte

Evenimentul este organizat în zona stadionului din comună.

Lucrări la podul pe DN1 de la Posada – Galerie FOTO

Viaductul pe DN1, de pe Valea Prahovei, a fost dat în folosință în urmă cu aproape 100 de ani.

Cum afli ce șanse ai să intri la liceul dorit. Calculator admitere 2024

Instrumentul este gratuit și se bazează pe notele de la evaluarea națională
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Vor avea ploieștenii căldură la iarnă?

Primarul încă în funcție, Andrei Volosevici, a declarat: ”Intuiţia îmi spune că nu prea vom avea căldură la iarnă”

De ce a pierdut Andrei Volosevici alegerile pentru Primăria Ploiești [VIDEO]

Marele pierzător al alegerilor locale din 9 iunie
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

5 iulie – se năștea primul primul mamifer clonat din lume, oaia Dolly

Dolly este expusă la Muzeul Regal al Scoției

Astăzi încep Zilele Comunei Blejoi. Ce artiști susțin concerte

Evenimentul este organizat în zona stadionului din comună.

Lucrări la podul pe DN1 de la Posada – Galerie FOTO

Viaductul pe DN1, de pe Valea Prahovei, a fost dat în folosință în urmă cu aproape 100 de ani.
- Publicitate -