carlasdreams

Peste trei zile începe la Ploiești Festivalul de Artă Stradală intitulat Magie, Feerie, Povești. Nu aveți de unde să știți pentru că primăriei, care organizează evenimentul, îi este rușine cu trupele invitate. Altfel nu se explică de ce până acum nu se cunoaște programul, ci doar un afiș greșit.

Printre trupele invitate să cânte la Ploiești se numără cea mai în vogă din România, Carla' s Dreams și una dintre cele mai iubite, Holograf. 

Cum anii trecuți ploieștenii erau invitați să cânte colinde cu Fuego, un astfel de eveniment ar merita o promovare pe măsură.

Așa cum Bubanu Prahoveanu a observat, pe afișul evenimentului, care nu apare nici măcar pe site-ul primăriei, trupele sunt scrise mic, la subsol și greșit (Carla' s Dream).

Observatorulph.ro a solicitat primăriei programul complet al evenimentului, care se desfășoară în acest weekend (23-25 septembrie), pentru că interesul publicului este uriaș (știrea că trupa Carla' s Dreams va concerta la Ploiești a fost în top citite pe observatorulph.ro, cu 30.000 de afișări în mai puțin de 24 de ore).

Încă odată, m-am convins că la Primăria Ploiești lucrurile se fac în grabă și prostește.

Pe afișul evenimentului trupele sunt scrise cu caractere mici și greșit:

afis

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Marți, 30 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Aer irespirabil în zona de sud a Ploieștiului

Un cititor a reclamat pe adresa redacției un miros puternic de cauciuc ars și un fum gros provenind din zona fostei rafinării Astra Română.  ”Aseară, în zona de sud din Ploiești, nu puteai respira. Am...