consilier pupa mana bogdan toader

Gestul fostului subprefect, Alexandru Bănică, în prezent consilier județean PSD, de a pupa mâna președintelui său de partid și de consiliu județean, este unul clasic pentru politicianul român.

Astfel, de la "capul plecat sabia nu-l taie" s-a ajuns la "pupatul mâinii îți asigură o bătrânețe liniștită".

Cu tot respectul pentru părul alb al protagonistului, nu trebuie uitat că acesta este prototipul membrului căruia îi datorează partidului toate funcțiile deținute înainte de pensionare, ultima fiind cea de director al Parcului Industrial Plopeni.

Reacțiile pupătorului de mână și a "nașului" au fost fabuloase.

În timp ce Bănică a invocat un trucaj video, președintele Consiliului Județean Prahova a declarat că a fost confundat cu Rodica Paraschiv, fostul prefect de Prahova (?!)

Așadar, pupatul dosului nu mai este suficient. Trebuie musai să-i pupi și mâna șefului care te hrănește. Ș nu oricum, ci în public, pentru a vedea toată lumea cât de supus și fidel îi ești.

Din păcate, aceasta este țara în care ne creștem copiii...

 

Social
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Nouă note de 10 în Prahova la Evaluarea Națională

Luni în jurul prânzului au fost publicate notele obținute de elevii clasei a VIII-a la Evaluarea Națională 2017.  În Prahova au fost înscriși la examen 5183 de elevi, însă din aceștia 85 au fost...

Social
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2017

Notele obținute de elevii care au terminat clasa a VIII-a la Evaluarea Națională au fost afișate pe site-ul Ministerului Educației. Inițial, afișarea notelor a fost anunțată luni, la ora 16.00.  În...