plopeni primarie

Viceprimarul nou ales în funcție al orașului Plopeni, Daniel matei, vine în ajutorul concetățenilor săi oferindu-le acestora posibilitatea de a-și facilita obținerea unui loc de muncă.

Acesta explică într-o postare pe o rețea de socializare că are de gând să creeze o bază de date cu cv-urile celor care își caută un loc de muncă pentru a avea evidența meseriilor ce pot fi practicate de locuitorii orașului Plopeni în vederea unor angajări ulterioare.

Mesajul viceprimarului: „Având în vedere competențele și responsabilitățile pe care legea le prevede pentru autoritățile publice locale, precum și prioritățile pe care executivul local le-a stabilit pentru mandatul 2016 - 2020, întrucât consider că o problema esențială a comunității locale o constituie lipsa locurilor de muncă , am hotărât crearea unei baze de date cu persoanele care doresc să se angajeze , astfel încât la nivel local, la solicitarea unui angajator, să existe o evidență a meseriilor, profesiilor pe care le-ar putea practica cetățenii orașului nostru. Aceasta va constitui un punct de plecare în asigurarea, în timp, a unui loc de muncă pentru cât mai mulți solicitanți.
În acest scop vă invit să trimiteți CV-urile d-voastră pe adresa: Primăria Plopeni- B-dul Independentei nr.12 - În atenția domnului Viceprimar Daniel Matei, sau prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. „

 

Articole asemănătoare
Plopeni
  • Luni, 22 Mai 2017
  • De Andra Vlad

La Plopeni se va construi o sală de sport

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au efectuat, recent, o vizită  la Plopeni, pentru preluarea amplasamentului pe care urmează să fie construită sala de sport a Școlii "Carol I", un...

Social
  • Duminică, 21 Mai 2017
  • De Andra Ilie

Concurs anti-drog la Ploiești

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova a organizat concursul ”Mesajul meu antidrog”. Comunicatul CPECA Prahova: