afis casadecultura

Casa de Cultură Plopeni organizează în colaborare cu Clubul Umoriștilor "Ion Ionescu Quintus" Festivalul Internațional – concurs de epigrame "Întoarse ca la Ploiești."

Cea de-a Va ediție a festivalului se va desfășura în perioada 18-20 august 2016 cu ocazi împlinirii a 35 de ani de la înființarea Clubului Umoriștilor Ion Ionescu Quintus.

Ca teme de concurs, organizatorii au ales următoarele trei teme: 1. S'(alină)- două epigrame

2.D'ale DNA-ului- două epigrame

3.Un madrigal destinat orașului Plopeni-Prahova

Data limită de expediere a lucrărilor este 20 iulie, într-un plic care să conțină datele autorului, pe adresa Casei de Cultură: C.P. 105900 str. Republicii nr. 2. Concurenții sunt rugați să trimită fiecare lucrare în trei exemplare, însoțite de un motto.

Câștigătorii își vor primi premiile la Casa de Cultură Plopeni și vor avea masa și cazarea asigurate. În concurs se poate înscrie oricine, singura condiție fiind ca cei interesați să nu fie din Județul Prahova.

 

Articole asemănătoare
Plopeni
  • Luni, 22 Mai 2017
  • De Andra Vlad

La Plopeni se va construi o sală de sport

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au efectuat, recent, o vizită  la Plopeni, pentru preluarea amplasamentului pe care urmează să fie construită sala de sport a Școlii "Carol I", un...

Social
  • Duminică, 21 Mai 2017
  • De Andra Ilie

Concurs anti-drog la Ploiești

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova a organizat concursul ”Mesajul meu antidrog”. Comunicatul CPECA Prahova: