buletine blejoi

Începând cu data de 6 martie, locuitorii din comuna Blejoi nu vor mai fi nevoiţi să meargă la Ploieşti pentru a obţine actul de identitate.

Atunci se va inaugura Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidenţa Persoanelor (SPCLEP) Blejoi, ce va funcționa clădirea amplasată între Ofi ciul Poştal şi Monumentul Eroilor, cu “vedere” la DN 1A.

Primăria Blejoi nu a majorat taxele și impozitele locale

Modernul sediu este dotat cu aparatură specifică activităţii de informatizare şi evidenţă a populaţie. “Avem satisfacţia că, la finalul unor proceduri destul de complicate, am reușit să concretizăm acest demers prin care aducem un serviciu public important la nivelul cel mai apropiat de cetăţean - a declarat primarul Adrian Dumitru pentru ziarul local Info Blejoi. 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Primar acuzat că a luat mită de 858 de ori

Mită cu repetiție, și nu oricum, ci de 858 de ori! Un fost primar din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut diverse sume de la angajații administrației locale ca sa le acorde...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...