accident blejoi5

Tot mai multe accidente se produc la intersecția DN 1B cu drumul de acces spre Ploiești (către rafinăria Vega), din zona cimitirului Ploieștiori (comuna Blejoi).

Ultimul accident s-a produs în această dimineață, când o mașină s-a răsturnat.

Detalii aici: Accident la Blejoi

Contactat de observatorulph.ro, primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a declarat că autoritățile locale au făcut deja demersurile pentru amenajarea unui sens giratoriu în intersecția periculoasă.

"Suntem în faza de obținere a avizelor, dar cum trăim în România,  această procedură durează destul de mult. Fondurile investiției vor fi alocate de la bugetul local, așa cum s-a întâmplat și cu sensul giratoriu de la intersecția DN 1A cu DN 1B de la stația Rompetrol. După amenajarea acelui sens giratoriu, traficul a fost fluidizat, iar numărul accidentelor a scăzut considerabil. În zonă vom amenaja și o pistă de biciclete pentru siguranța celor care fac naveta la Ploiești pe două roți" a declarat primarul Dumitru.

 

Blejoi
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Concursuri și distracție de ziua copilului la Blejoi

Excelentă iniţiativa cadrelor didactice de la Şcoala Ploieştori, care au învăţat copiii - chiar de ziua lor - că distracţie nu înseamnă numai shopping, jocuri pe telefon, “Mac” sau un fi lm “3d”. Şi...