giratoriu

Astăzi au început lucrările la sensul giratoriul de la intersecția DJ 236 cu centura de est a Ploieștiului, în spatele mall-ului Ploiești Shopping City.

În prima fază vor fi deviate rețelele de utilități, amenajarea efectivă a giratoriului urmând să fie finalizată peste cinci luni.

Investiția este susținută de Consiliul Județean Prahova și PSC, cu sprijinul Primăriei Blejoi.

"Este o lucrare importantă pentru infrastructura rutieră și, implicit pentru fluidizarea și creșterea siguranței traficului aglomerat din zonă. După finalizarea investiției există posibilitatea extinderii centurii la patru benzi, cel puțin până la giratoriul suspendat" a declarat pentru observatorulph.ro Adrian Dumitru, primarul comunei Blejoi.

foto cu caracter ilustrativ

 

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...