statescu baicoi

Ciprian Stătescu, candidatul PNL la Primăria Băicoi, a câștigat detașat alegerile locale de duminică, cu cel mai mare număr de voturi în fiecare dintre cele 13 secții de votare din oraș.

Cu două mandate în spate, Ciprian Stătescu a primit votul a peste 40% dintre alegătorii prezenți la urne (3.817), fiind urmat de candidatul PSD care a obținut 24.40% din voturi(2.187).

La consiliul local, liberalii au obținut 3.069 de voturi, ceea ce înseamnă 7 consilieri, urmați de PSD cu 6 consilieri și 2.644 de voturi și de ALDE cu 4 consilieri și 1.925 de voturi.

Pentru victoria de duminică, Ciprian Stătescu a mulțumit băicoienilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o prin votul lor. „Mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încrederea acordată! Reușita mea este și reușita dumneavoastră!”, a publicat acesta pe pagina sa de Facebook.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Comuna în care se trăieşte mai bine ca la oraş

O comună din judeţul Mehedinţi este campioană la absorbţia de fonduri europene. În ultimii 10 ani, primăria Şişeşti a câştigat 18 proiecte europene în valoare de peste 3 milioane de euro. Cu bani...