Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ploi-temperaturi-scazute-varful-omu.jpg

Vești noi de la meteorologi care anunță că de mâine vremea se va încălzi treptat. Astăzi a plouat pe Valea Prahovei, iar pe Vârful Omu mercurul a urcat doar până la 2 grade Celsius.

 

Informarea meteorologică de ploi abundente, valabilă și în Prahova, în special în zona de deal și de munte, se va menține până luni, la ora 03.00.

Ziua de duminică ne-a rezervat o surpriză, fiind mai degrabă o veritabilă zi de toamnă. La Câmpina, temperatura a fost de numai 14,8 grade Celsius, iar la Ploiești mercurul în termometre a urcat până la 18,4 grade Celsius. Cerul a fost mai tot timpul acoperit, iar în stațiunile de pe Valea Prahovei s-au înregistrat ploi izolate. 

 

Cea mai scăzută temperatură din Prahova s-a înregistrat la Vârful Omu, unde mercurul în termometre a urcat numai până la valoarea de 2 grade Celsius.

Mâine, în schimb, spun meteorologii, vom avea parte de o zi cu mult soare și temperaturi care pot depăși frecvent 28 - 31 de grade Celsius.

 

Exclusiv
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Am găsit un om normal! Ce facem cu el?

"Poliţiştii nu dau doar amenzi" ne spunea cea care a surprins această imagine. Normalitatea a ajuns să ne mire. Cu siguranţă, imaginea se încadrează la categoria "fără comentarii". Cu toate acestea merită...