Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

20170714_210350.jpg

Ani la rând, administrația locală ploieșteană a promis că va rezolva problema prezenței ciorilor în zona castanilor de pe Bulevardul Independenței din Ploiești. Se pare că un singur concert, cel al lui Dan Helciug, a rezolvat problema. Prin urmare, spun oamenii, solistul trupei trebuie invitat mai des la Ploiești.

 

Concertele organizate pe Bulevardul Independenței au deranjat la culme ciorile de pe Bulevardul Independenței din Ploiești. 

Oamenii și-au scos repede telefoanele și au început să filmeze în momentul în care ciorile au început să-și ia zborul și să se îndepărteze din zonă. Iar imaginea ciorilor care își părăsesc cuibul a fost impresionantă. Pe cer au putut fi observate câteva mii de exemplare, 

 

„Îl vrem pe Dan Helciug la Ploiești mai des. Și asta din două motive: pe de o parte scăpăm de ciori, iar pe de altă parte muzica lui este de calitate. Propun ca Dan Helgiug să vină săptămânal să cânte la Ploiești. Ani de zile Primăria, la sesizările noastre, s-a chinuit să alunge ciorile de pe Bulevard și de abia acum am reușit să vedem care este soluția”, era de părere un ploieștean.

20170714_210349.jpg

20170714_210338.jpg

20170714_210344.jpg

ciori-ploiesti.jpg

 

Exclusiv
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Am găsit un om normal! Ce facem cu el?

"Poliţiştii nu dau doar amenzi" ne spunea cea care a surprins această imagine. Normalitatea a ajuns să ne mire. Cu siguranţă, imaginea se încadrează la categoria "fără comentarii". Cu toate acestea merită...