Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cirese-grecia.jpg

Aduse din Grecia, primele cireșe de pe platoul de la Halele Centrale se pare că nu au prea mare căutare. Puținii clienți recunosc că nu se încumetă să cumpere cantități mari, ci doar de poftă. 

Pe platoul de la Halele Centrale au apărut cireșele. Prețul nu este pe buzunarul tuturor clienților. Cireșele, aduse din Grecia, costă 24, 99 de lei/ kg.

,,Ce e 24,99 de lei/kg, ce e 25 de lei/ kg?", se întreabă retoric cei care privesc lung spre lădițele de cireșe. 

La câteva tarabe mai încolo, cireșele din soiul ,,pietroase" se vând la jumătate din prețul celor din Grecia, pe motiv că nu sunt aduse de peste hotare.

Mulți dintre ploieștenii care trec prin fața tarabelor cu cireșe spun că mai au răbdare să apară cireșele de mai din Păulești sau din alte zone ale Prahovei, care sunt ,,eco" și, probabil, vor fi la preț mai mic.

 

Din păcate, cum timpul nu a fost unul prietenos în ultimele zile, cireșele de luna mai sunt încă verzi și au nevoie pentru a se coace de cel puțin o săptămână-două cu mult soare.

cirese-pietroase.jpg

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...