Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ploi-instabilitate-atmosferica-deal-munte-prahova.jpg

Meteorologii au emis o nouă informare meteo valabilă astăzi, până la ora 21.00. Astfel, spun meteorologii, sunt posibile ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică.

Potrivit informării ANM, „în special în după-amiaza și în primele ore ale serii de duminică, 14 mai, vor mai fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile centrale, nord-estice ți local în cele sudice”..

Meteorologii susțin că „se vor semnala averse ce pot avea caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și pe spații mici căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăși local 15 l/mp şi izolat 30...35 l/mp”.

 

Informarea meteo a intrat în vigoare la ora 10.00.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...