Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

subventii-apia.jpg

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale reamintește fermierilor că termenul limită de depunere a cererilor unice de plată, în cadrul Campaniei 2017, este data de 15 mai 2017, potrivit Direcției Agricole Prahova.

Fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai 2017. nu vor putea beneficia de subvenții, se precizează într-un comunicat al Direcției Agricole Prahova.

„Adresăm pe această cale rugămintea ca potențialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarea la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată sunt așteptați la Centrul județean/local APIA. Pentru buna desfășurare a procesului de depunere a cererilor de plată la nivelul județului Prahova, specialiștii din cadrul Direcției pentru Agricultură Județene Prahova comunică în permanență cu fermierii și cu unitățile administrativ teritoriale”, precizează sursa citată.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, atât în acest weekend, cât și sâmbătă, 13 mai și duminică, 14 mai, sediile APIA județene/locale vor funcționa după programul de lucru normal.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...