temperaturi prahova

Prahova se află marți, 10 ianuarie, sub cod portocaliu de ger persistent. La Ploiești s-au înregistrat -17,2 grade Celsius, în timp ce la Câmpina mercurul în termometre a coborât la -18 grade Celsius.

Ger persistent, au anunțat meteorologii pentru ziua de astăzi. După temperaturile extrem de scăzute, zona de Sud a țării se va confrunta miercuri cu un nou val de ninsori.

În noaptea de luni spre marți, temperaturile atmosferice au ajuns la minime de -20,1 grade Celsius. La Ploiești, în această dimineață (07.00), potrivit ANM, mercurul a coborât în termometre la -17,2 grade Celsius, în timp ce la Câmpina s-au înregistrat -18 grade Celsius, iar la Vârful Omu -20,1 grade Celsius.

Ger năprasnic a fost în această dimineață și în alte localități ale județului. La Urlați, de exemplu, s-au înregistrat -23 de grade Celsius.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost convocat ieri și s-a decis ca unitățile de învățământ să fie închise. Peste 108.000 de preșcolari și elevi din Prahova nu merg astăzi la cursuri.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Când scăpăm de ploi. Prognoza meteo

Informarea meteorologică vizează instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ. Potrivit ANM, informarea meteorologică este valabilă până astăzi, la ora 18.00. În acest interval,...