muntii bucegi

Deși se află la peste 60 de kilometri de Ploiești, Munții Bucegi au putut fi observați în această dimineață, în toată splendoarea lor, din Cartierul Nord al municipiului.

O astfel de imagine poate fi surprinsă numai în anumite condiții meteorologice. De regulă, astfel de imagini pot fi surprinse în special toamna și iarnă, dacă la peste 1.500 de metri altitudine se înregistrează temperaturi scăzute, iar condiția esențială este să nu fie ceață.

Imagini cu Munții Bucegi au fost surprinse inclusiv din București.

Meteorologii au anunțat că de luni nu sunt excluse ninsorile, în special în zona de munte și o răcire accentuată a vremii.

Astăzi, la ora 08.00, la Vârful Omu se înregistrau minus 11 grade Celsius, însă în noaptea de sâmbătă spre duminică, mercurul în termometre a coborât până la minus 18 grade Celsius.

muntii bucegi vazuti de la ploiesti

bucegi ploiesti

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Old Cars Rally la Ploieşti

La doar o săptămână după parada automobilelor de epocă, ploieştenii sunt din nou răsfăţaţi. Vineri 28 aprilie, de la ora 10.00, sunteţi invitaţi la "Old Cars Rally Prahova".  25 de modele de...

Social
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Mai

Pentru că 1 Mai este zi nelucrătoare, vom avea parte de un weekend prelungit. Meteorologii au anunțat deja cum va fi vremea la Ploiești. Astfel, vineri va fi cea mai caldă zi a lunii aprilie, cu...