muntii bucegi

Deși se află la peste 60 de kilometri de Ploiești, Munții Bucegi au putut fi observați în această dimineață, în toată splendoarea lor, din Cartierul Nord al municipiului.

O astfel de imagine poate fi surprinsă numai în anumite condiții meteorologice. De regulă, astfel de imagini pot fi surprinse în special toamna și iarnă, dacă la peste 1.500 de metri altitudine se înregistrează temperaturi scăzute, iar condiția esențială este să nu fie ceață.

Imagini cu Munții Bucegi au fost surprinse inclusiv din București.

Meteorologii au anunțat că de luni nu sunt excluse ninsorile, în special în zona de munte și o răcire accentuată a vremii.

Astăzi, la ora 08.00, la Vârful Omu se înregistrau minus 11 grade Celsius, însă în noaptea de sâmbătă spre duminică, mercurul în termometre a coborât până la minus 18 grade Celsius.

muntii bucegi vazuti de la ploiesti

bucegi ploiesti

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Jaf armat la o bancă din Sectorul 4

Un jaf armat s-a produs la o sucursală bancară din Sectorul 4, București. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 la o bancă de pe șoseaua Giurgiului din Sectorul 4. Un tânăr a intrat în...

Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN72, la intrarea în Ploiești

Joi după amiază traficul rutier pe DN72 este intens, pe sensul de mers Târgoviște-Ploiești formându-se o coloană de mașini până în apropierea unității militare de la Crâng.  Ionuț Urzeală a postat pe...