centrul smurd

Caravana SMURD “Fii pregătit!” a ajuns la Ploiești. Centrul unde are loc instruirea populației este instalat în parcarea situată între Palatul Culturii și Palatul Administrativ.

Caravana SMURD “Fii pregătit!”, de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă, a ajuns la Ploiești încă de ieri, populația având posibilitatea să viziteze centrul inclusiv astăzi, până la ora 18.00.

Caravana organizează cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, precum și prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

La ora 12.00, câteva zeci de persoane, în special cadre didactice, dar și foarte mulți copii erau deja la centrul mobil.

„Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor”, au anunțat organizatorii.

20161211 115127

20161211 115133

centru smurd ploiesti

 

 

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 28 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Până la 37 de ani a născut 38 de copii

O femeie din Uganda în vârstă de 37 de ani a ajuns la incredibila performanță de a da naștere la nu mai puțin de 38 de copii, relatează publicația „Daily Monitor” din Uganda, într-un articol preluat pe...