steag imens magurele

Peste 400 de persoane, la care s-au alăturat și zeci de copii, au participat la întinderea unui steag cu dimensiuni gigantice, de-a lungul DN1A, între Primăria Măgurele și Monumentul Eroilor din localitate.

Steagul, cu o lungime de peste 400 de metri, a fost realizat la propunerea primarului comunei Măgurele, Vasilică Diaconu, în regie proprie. Realizarea steagului a avut loc într-un timp record. Timp de două zile s-a muncit non-stop..

„Anul trecut, de Ziua Națională a României, locuitorii comunei au primit stegulețe. Anul acesta, ne-am dorit să marcăm 1 Decembrie printr-o actiune inedită: un steag al României imens. Peste 400 de locuitori, la care s-au alăturat și copiii de la Ansamblul Floricica și de la Ansamblul Băsmăluța, dar și de la cercul de pictură, au participat la întinderea steagului, pe distanța Primăria Măgurele - Monumentul Eroilor, de-a lungul DN1A, iar mobilizarea a fost impresionantă. La acțiune au participat consilieri locali, dar și angajați ai Primăriei”, ne-a declarat Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele.

Steagul va fi adus la ora 15.00, la Ploiești, la acțiunile culturale care au loc la Palatul Culturii, manifestări dedicate zilei de 1 Decembrie.

IMG 20161201 WA0056

IMG 20161201 WA0053

IMG 20161201 WA0049

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...