cozi ghisee permis inmatrculari prahova

În ciuda promisiunilor că situația legată de aglomerația de la ghișee va fi rezolvată, lucrurile nu s-au schimbat.

Luni dimineață, 28 noiembrie, ora 09.00... Peste 100 de persoane stau la coadă la ghișeele de la Serviciul permise și înmatriculări auto din cadrul Instituției Prefectului Județul Prahova. Aproape 50 de persoane sunt numai la programări pentru permis.

„Am aflat că pentru proba practică suntem programați în martie. A ieșit o persoană care a spus că este programată la sfârșitul lunii martie, lucru care mi se pare groaznic. Mi-am luat concediu pentru a rezolva această problemă, care deja mi se pare că depășește absurdul”, ne-a spus una dintre persoanele care s-a așezat la rând încă de la primele ore ale dimineții. 

„Indiferent dacă vii dimineața sau după-amiază este coadă. Este un ghișeu deschis pentru certificate de înmatriculare și unul pentru numere provizorii. De cozi oricum nu scăpăm”, s-a plâns un alt prahovean. 

Citește și: Cum vrea Prefectura Prahova să reducă timpul de așteptare pentru permis și cozile de la ghișee

Prefectul județului, Daniel Grigoraș Ștefan, a anunțat recent că a solicitat suplimentarea numărului de personal. Dar se pare că nu este vorba numai de lipsa personalului. Inclusiv spațiul se dovedește necorespunzător. Vorbim despre un spațiu aflat în sediul IJP Prahova, la etajul al doilea al clădirii. 

20161128 090527

20161128 091145

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...