Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

drum viteza ploiesti buzau

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale România (CNADNR) a demarat procedurile pentru realizarea mai multor studii de fezabilitate și proiecte tehnice pentru trei tronsoane de drum național, inclusiv pentru Ploiești - Buzău.

 

CNADNR SA a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru verificare și validare documentațiile de atribuire în vederea demarării procedurilor de achiziție publică a studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru realizarea drumului de mare viteză Ploiești - Buzău.

„În perioada imediat următoare, ANAP va finaliza procesul de verificare a documentațiilor de atribuire, urmând ca CNADNR să publice, în maxim 3 zile, anunțurile de participare în Sistemul Electronic de Aciziții Publice (SEAP)”, a precizat CNADNR.

Pe lângă elaborarea studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploiești - Buzău, licitația vizează SF-uri și proiecte tehnice și pentru drumurile de mare viteză  Buzău - Focșani și Focșani –Bacău.