drum viteza ploiesti buzau

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale România (CNADNR) a demarat procedurile pentru realizarea mai multor studii de fezabilitate și proiecte tehnice pentru trei tronsoane de drum național, inclusiv pentru Ploiești - Buzău.

CNADNR SA a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru verificare și validare documentațiile de atribuire în vederea demarării procedurilor de achiziție publică a studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru realizarea drumului de mare viteză Ploiești - Buzău.

„În perioada imediat următoare, ANAP va finaliza procesul de verificare a documentațiilor de atribuire, urmând ca CNADNR să publice, în maxim 3 zile, anunțurile de participare în Sistemul Electronic de Aciziții Publice (SEAP)”, a precizat CNADNR.

Pe lângă elaborarea studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploiești - Buzău, licitația vizează SF-uri și proiecte tehnice și pentru drumurile de mare viteză  Buzău - Focșani și Focșani –Bacău.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...