restrictie calea doftanei campina

Primăria Câmpina a anunțat prelungirea perioadei de restricționare a circulației rutiere până la data de 08.09.2016, orele 24.00, pe strada Calea Doftanei.

Este vorba despre tronsonul cuprins între intersecția cu strada B.P. Hașdeu și intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu.

„Culoarul de trecere va fi destinat exclusiv actiunilor de intervenții de urgență ale autorităților abilitate”, a mai precizat Primăria Câmpina.

Măsura a fost luată pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a conductei de aducțiune și distribuție a apei potabile de pe Calea Doftanei.

Conducătorii auto pot utiliza ca trasee alternative strada Bobâlna sau strada Al. I. Cuza, cu respectarea restricțiilor de viteză în vigoare.

 

Social
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Nouă note de 10 în Prahova la Evaluarea Națională

Luni în jurul prânzului au fost publicate notele obținute de elevii clasei a VIII-a la Evaluarea Națională 2017.  În Prahova au fost înscriși la examen 5183 de elevi, însă din aceștia 85 au fost...

Social
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2017

Notele obținute de elevii care au terminat clasa a VIII-a la Evaluarea Națională au fost afișate pe site-ul Ministerului Educației. Inițial, afișarea notelor a fost anunțată luni, la ora 16.00.  În...