soala ppolitie vasile lascar

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina a anunțat amânarea concursului pentru două funcții de referent II.

Astfel, potrivit anunțului, concursul va fi reprogramat în zilele de 21 septembrie 2016, ora 10.00 - proba scrisă, 26 septembrie 2016, ora 10.00 - proba practică, 29 septembrie 2016, ora 10 00 - proba interviu, conform Monitorului Oficial al României, Partea a III- a nr. 1097 din data de 30 august 2016.

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de referent II (1 post la Catedra de pregătire juridică şi criminalistică și 1 post la Catedra de științe socio - umane, limbi străine și informatică).

Candidații trebuie să aibă studii liceale cu diplomă de bacalaureat, curs de operator calculator și curs dactilografie/secretariat/asistent manager.

Persoanele care nu au o vechime în specialitate de cel puțin 6 luni, vor fi încadrate în funcția de referent debutant până la expirarea perioadei de cel puțin 6 luni, dar nu mai mare de un an.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Eveniment de excepţie în weekend la Sinaia

Concursul de Eleganta Sinaia, CES 2017, va fi evenimentul sfârşitului de săptămână.  Pe 24 iunie Primăria Oraşului Sinaia şi Retromobil Club România vă invită la cea de-a VII-a editie a ”Concursului de...