seceta restrictii apa

Hidro Prahova, operatorul regional de apă, a instituit restricții în alimentarea cu apă, pentru mai multe localități din zona de sud a județului.

Pe lista localităților, care se confruntă cu această problemă, legată de deficitul redus de apă, din cauza secetei, se numără Urlați, Fântânele și Vadu Săpat, dar și Jugureni și Gura Vadului. Probleme legate de distribuirea apei, din cauza secetei prelungite, au apărut și la Ciorani, unde s-a decis ca programul de furnizare să fie între 05.00 - 14.00 și de la 18.00 - 23.00.

Hidro Prahova a anunțat că, parțial, problemele legate de furnizarea apei se vor rezolva, după ce Consiliul Județean Prahova a alocat 185.000 de lei pentru realizarea unui foraj de apă și pentru construirea unei noi prize de captare izvor - la vană, la Gura Vadului și la Jugureni.

Comunicatul Hidro Prahova:

 

 

comunicat Hidro prahova

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...