politisti locali

Primăria Tomșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante de poliţist local.

Este vorba despre două posturi de polițist local, clasa a III-a grad profesional asistent şi poliţist local, clasa a III-a, grad profesional superior la Biroul Poliţie Locală.

Citește și:


Pentru postul de poliţist local, clasa a III-a, grad profesional asistent se solicită studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 6 luni și cunoştinţe operare PC – nivel avansat. Pentru postul de poliţist local, clasa a III-a grad profesional superior se solicită studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 9 ani și cunoştinţe operare PC – nivel avansat.

Concursul este programat să aibă loc pe 14 iulie 2016, ora 10:00 (proba scrisă), iar data interviului va fi comunicată ulterior.

 

Viața Prahovei
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Incendiu la Tomșani

Potrivit ISU Prahova, un incendiu s-a produs miercuri în jurul orei 14.50 la o casă din localitatea Tomșani.  Focul se manifestă la bucătăria imobilului și s-a extins și la o parte din acoperiș....