Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

lumanari aprinse doliu

Lacrimi amare și multă tristețe, la Liceul Simion Stolnicu din Comarnic, după ce s-a aflat că un elev din clasa a IX s-a sinucis marți seară.

 

„Toți colegii și colegele băiatului plâng. Cu toții plângem... Era un copil deosebit. Era vesel și comunicativ, care nu a lăsat niciodată impresia că ar avea vreo problemă. Suntem bulversați și șocați de imensa tragedie. Copilul era în clasa a IX-a, profilul Uman. Era un copil deosebit”, susțin reprezentanții școlii.

În urma tragicului eveniment ca măsură s-a decis ca la lecțiile de dirigenție să participe un consilier al școlii care să prezinte un material de prevenție. „Este peste puterile noastre să înțelegem ceea ce s-a întâmplat”,  susținut directorul școlii.

 

Elevul, pe 22 iunie, ar fi împlinit 16 ani. Într-un gest necugetat acesta s-a spânzurat ieri seară, potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, cu un cablu de la calculator, după o discuție cu tatăl care i-ar fi reproșat că își petrece prea mult timp pe internet.

Trupul neînsuflețit va fi luat astăzi de la Serviciul de Medicină Legală.

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...