Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

pompieri inundatii

ISU informează printr-un comunicat de presă cu privire la situația localităților afectate de ploile din ultimele zile. În nouă localități a fost necesară intervenția pompierilor.

 

            În urma fenomenelor meteorologice periculoase produse în zona de competenţă a inspectoratului, aversele de ploaie cumulând peste 25 l/mp, echipajele de pompieri au intervenit pentru evacuarea apei din locuinţe, gospodării, străzi şi subsoluri, din 9 localităţi afectate, astfel: Ploieşti, Câmpina, Bărcăneşti, Băneşti, Comarnic, Tinosu, Telega, Sinaia şi Puchenii Mari.             

         În urma inundaţiilor au fost afectate 17 locuinţe, 95 gospodării, 5 subsoluri şi 3 străzi. Aproximativ 70 de pompieri militari au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei, din zonele inundate.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...