politie controale comert ilicit prahova

Polițiștii prahoveni au intensificat acțiunile de control. Astăzi, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 150.000 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Prahova și Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova, au efectuat verificări la agenți economici din Ploiești, Vălenii de Munte, Plopeni, Boldești-Scăeni și Măgurele.

„În urma acțiunilor, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 157.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate mărfuri (legume, fructe, țigarete și articole de îmbrăcăminte) în valoare de 4.409 lei, au fost retrase de la comercializare bunuri (carne, lactate, pește și fructe) în valoare de 3.417 lei și a fost confiscată suma de 1.820 de lei”, a anunțat IJP Prahova.

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...