politie controale comert ilicit prahova

Polițiștii prahoveni au intensificat acțiunile de control. Astăzi, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 150.000 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Prahova și Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova, au efectuat verificări la agenți economici din Ploiești, Vălenii de Munte, Plopeni, Boldești-Scăeni și Măgurele.

„În urma acțiunilor, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 157.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate mărfuri (legume, fructe, țigarete și articole de îmbrăcăminte) în valoare de 4.409 lei, au fost retrase de la comercializare bunuri (carne, lactate, pește și fructe) în valoare de 3.417 lei și a fost confiscată suma de 1.820 de lei”, a anunțat IJP Prahova.

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Ploi și furtuni, până sâmbătă

Este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea, pentru toată ţara. De joi și până sâmbătă va ploua torenţial şi se vor produce furtuni, în special în regiunile din sud, centru şi est....