pasarela

CNADNR  anunță construcția unei pasarele pe DN1A, la Tâncăbești.

Comunicatul CNADNR

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale informează că pentru realizarea traversării pietonale la km 22+644 pe DN1A, din localitatea Tâncăbești,  a fost finalizată expertiza tehnică necesară construcției pasarelei.

Soluția recomandată în expertiză este cea cu refolosirea și consolidarea pilelor existente, cu suprastructura alcătuită dintr-un tablier nou, casetat, cu platelaj ortotrop tip grindă simplu rezemată cu console necesare susținerii scărilor. având, spre deosebire de structura anterioară, calea sus.

Lungimea totală a pasarelei este de 29,50m, în zona consolelor de 2,80 m lungine de la capete, pentru podestul scărilor.

Etapele premergătoare construcției pasarelei sunt realizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, demararea licitației pentru desemnarea constructorului, realizarea proiectului tehnic și obținerea autorizației de construcție și execuție.

 Finalizarea montării pasarelei pietonale de la Tâncăbești este estimată a fi la începutul lunii august 2016.

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Trafic rutier reluat pe DN1A

După ce, timp de trei ore, traficul rutier a fost restricţionat alternativ pe fiecare sens de mers, acum acesta a fost reluat. Lucrările la pasajul de cale ferată de la Coada Malului au fost...