Primaria Baicoi

Consiliul Local Băicoi a fost convocat, ieri, într-o ședință extraordinară, pentru adoptarea unei hotărâri necesare ca angajații unei grădinițe din oraș să își poată lua salariile.

Pentru că aleșii de la PSD și cei independenți (ALDE) nu s-au prezentat la ședință, hotărârea nu a putut fi adoptată.

Prin urmare, cadrele didactice de la grădinița Mish-Mash sunt în pericol să nu-și poată lua salariile, chiar înainte de Paște.

Contactat de observatorulph.ro, primarul orașului Băicoi, Ciprian Stătescu, a confirmat absența consilierilor PSD și ALDE de la ședința de consiliu local.

UPDATE Consilierul independent Marius Constantin a făcut câteva precizări referitoare la ședința care nu s-a mai ținut.

"Noi am fost convocați săptămâna trecută la două ședințe: una ordinară, miercuri și alta de îndată vineri. Pentru ședința de ieri am primit un telefon cu nici 24 de ore înainte, deși, fiind extraordinară, erau obligați să ne trimită ordinea de zi și convocarea cu trei zile înainte. Mă mir că domnul primar a aflat că noi am absentat, deși dânsul nu a participat la nicio ședință de consiliu local din noiembrie 2012" a declarat consilierul independent, Marius Constantin.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Alegeri parţiale în Prahova

Aproximativ 30.000 de prahoveni aștepati pe 11 iunie la vot să-şi aleagă primarul. Alegerile parţiale, pentru desemnarea primarilor, vor avea loc pe 11 iunie. Atenţie, însa! Campania electorală va...