giratoriu suspendat crapa

După ce observatorulph.ro a publicat imaginile postate pe Facebook cu o fisură apărută la giratoriul suspendat de la Păulești, reprezentanții Consiliului Județean Prahova au transmis următorul punct de vedere:

"Referitor la fotografiile și comentariul apărut miercuri, 30 martie 2016,  în publicația locală ,,Observatorul Prahovean”, în care se prezintă deficiențe de execuție („fisuri”) vă comunicăm că ”fisura” care a fost fotografiată pe coronamentul zidului de sprijin din direcția Ploiești și culeea nr. 2 de pe DJ 102, reprezintă rostul de dilatație între zidul de sprijin și culee.

Este o fisură superficială a stratului de acoperire a carcasei armate din coronament, fenomen des întâlnit pe timpul lucrărilor de execuție până la montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație (nemontate până la această dată),  și nu are nici o legătură cu rezistența și stabilitatea de ansamblu a lucrării. Vă recomandăm să apelați cu încredere la personalul tehnic de pe șantier atunci când doriți să mediatizați această lucrare, și nu aveți suficiente informații de natură tehnică".

 

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...