spitalul judetean ploiesti tineri accident

Doi tineri în vârstă de 20 de ani au fost aduși în comă, după ce ieri au fost victimele unui accident rutier care a avut loc la ieșire din Ploiești.

Cei doi tineri se aflau în autoturismul care a intrat într-un autobuz, care se deplasa pe ruta Ploiești - Vălenii de Munte. Victimele, o fată și un băiat cu vârsta de 20 de ani, au fost transportaţi în comă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Tânăra a fost operată de urgență. Pe lângă traumatismul cranio-cerebral extrem de grav, victima a fost diagnosticată cu un traumatism facial. În momentul de față are montat un drenaj pleural stândg. Cea de-a doua victimă, tânărul de 20 de ani, era în comă profundă în momentul în care a fost transportat la unitatea medicală și a fost diagnosticat cu traumatism facial.

Ambele victime se află în prezent la Secția Terapie Intensivă, sub supravegherea medicilor, starea de sănătate fiind ameliorată.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la Old Cars Rally Ploiești

Vineri, în parcarea Ploieşti Shopping City, s-a dat startul în Old Cars Rally. 25 de automobile de epocă au bucurat ochii şi sufletele pasionaţilor. Pentru posesorii lor, nu competiţia în sine este...