femeie cu varsta peste 100 de ani

Pentru 31 de femei din Prahova ziua de 8 Martie va avea o semnificație aparte. Toate au în comun faptul că au depășit venerabila vârstă de 100 de ani.

Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită într-un mod aparte de către Garnizoana Ploiești și Consiliul Județean Prahova, care au ales să cinstească văduvele veteranilor de război. În Prahova sunt 31 de femei cu vârsta de peste 100 de ani. Acestea sunt născute în perioada 1912 - 1916. Femeile care au depășit vârsta de 100 de ani locuiesc în Ploiești, Brazi, Jugureni, Ariceștii Zeletin, Vărbilău, Măneciu, Lipănești, Comarnic, Provița de Sus, Ariceștii Rahtivani, Sinaia, Bărcănești, Pucheni, Urlați, Colceag și Iordăcheanu.

Cea mai în vârstă femeie din Prahova este născută în 1912 și locuiește în Ploiești.

„Încercăm să le aducem de 8 Martie un pic de bucurie în suflet femeilor care împlinesc peste 100 de ani. Toate cele 31 de femei vor primi un buchet de flori, un tort, dar și mai multe alimente”, ne-a declarat Fabioara Ionescu, administratorul public al județului Prahova.

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28

Un prahovean aflat la pescuit în Tulcea a fost dat dispărut si este căutat de echipajele ISU. Omul se afla la pescuit împreună cu un alt bărbat şi se pregăteau să monteze cortul pe malul Dunării. Se...