salina slănic

Mina Unirea a fost redeschisă publicului începând de ieri, accesul în salină realizându-se cu microbuze. Pe site-ul Salinei Slănic au fost postate mai multe imagini cu Mina Unirea.

Anual, Mina Unirea a fost gazdă pentru numeroși turiști, mulți veniți de la mii de kilometri distanță. Mina a devenit celebră ca urmare a sculpturilor realizate în sare. Tot aici, la Salina Slănic, au fost fost efectuate filmări pentru filme celebre românești. Iar când vine vorba de turiști, nu doar peisajul atrage vizitatorii, ci și activitatea balneară. Salina Slănic a anunțat ieri redeschiderea Minei Unirea, după o perioadă de câteva luni în care a fost sistată activitatea de vizitare.

Citește și: Anunţul pentru turişti făcut de Salina Slănic

Reamintim faptul că Mina Unirea este închisă publicului în zilele de luni și marți, obiectivul turistic putând fi vizitat în zilele de miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică. (Foto: site Salina Slănic).

 

 

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Petrolul Ploiești, victorie la scor în deplasare

Aşa cum era de aşteptat, Petrolul a trecut cu lejeritate şi peste deplasarea de la Cocorăştii Colţ, tranşând, fără să forţeze, meciul cu echipa locală Unirea. S-a încheiat 5-0 pentru elevii lui...

Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Incendiu la o croitorie din Băicoi

Azi noapte a izbucnit un incendiu la o croitorie din orașul Băicoi. Este vorba de un spațiu de aproximativ 150 mp, destinat unei săli de mese și birourilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a...