Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Noaptea trecută, în jurul orei 05.00, doi tineri și-au pierdut viața într-un accident teribil în comuna Șirna. Este vorba de doi bărbați, unul în vârstă de 37 de ani, iar cel de-al doilea în vârstă de 43 de ani, care se aflau într-o mașină care s-a izbit de un pod și s-a răsturnat.

 

Deși mașina era înmatriculată în Ilfov, cei doi erau localnici, unul locuind în Șirna, iar pasagerul din dreapta în Poenarii Burchi. Polițistul din comună văzuse mașina respectivă, un Peugeot 407, în cursul nopții parcată în fața discotecii din sat, iar spre dimineață cei doi au plecat dinspre Șirna către Poenarii Burchi, cel mai probabil pentru a-l lăsa acasă pe bărbatul care stătea pe locul din dreapta.

Între localități, pe drum drept, șoferul s-a izbit însă cu mașina de un cap de pod, s-au răsturnat și cei doi bărbați au decedat la momentul impactului. Acul kilometrajului s-a oprit la 110 km/oră, însă, este posibil ca în realitate viteza să fii fost mult mai mare, întrucât atât capul de pod, cât și mașina au fost distruse aproape complet. Mai mult decât atât, în urma impactului, bateria mașinii a zburat de sub capotă și a fost găsită la aproximativ 100 m distanță de vehicul.

 

Trupurile celor doi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Prahova unde se va constata dacă șoferul mașinii era băut.
sursa> ziarulincomod.ro

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...