apa breaza

Problema apei la Breaza începe să fie rezolvată. De astăzi începe alimentarea cu apă din Barajul Paltinu, pentru care s-au lansat un set de recomandări, iar în paralel încă se mai duce apă în cisterne la Breaza.

Peste 9.300 de locuitori dintr-un total de 17.000 au fost afectați de problemele legate de apa potabilă. Mai exacxt este vorba despre locuitorii care primeau apă din sursa Nistorești.

De astăzi a început furnizarea de apă din sursa Barajul Paltiunu. Apa a fost testată, iar în acest trimp va fi furnizată cu anumite recomandări, în sensul că trebuie fiartă, înainte de a fi folosită. Recomandările se mențin timp de trei zile, interval în care sunt efectuate probe de analize.

Separat, ISU Prahova va duce trei autospeciale, a câte 5.000 de litri fiecare.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Breaza. Două persoane rănite

Potrivit IJP Prahova, un accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 16.20 pe DN1, la Breaza.  UPDATE: Din primele cercetări accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma impactului...

Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...