Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

apa breaza

Problema apei la Breaza începe să fie rezolvată. De astăzi începe alimentarea cu apă din Barajul Paltinu, pentru care s-au lansat un set de recomandări, iar în paralel încă se mai duce apă în cisterne la Breaza.

 

Peste 9.300 de locuitori dintr-un total de 17.000 au fost afectați de problemele legate de apa potabilă. Mai exacxt este vorba despre locuitorii care primeau apă din sursa Nistorești.

De astăzi a început furnizarea de apă din sursa Barajul Paltiunu. Apa a fost testată, iar în acest trimp va fi furnizată cu anumite recomandări, în sensul că trebuie fiartă, înainte de a fi folosită. Recomandările se mențin timp de trei zile, interval în care sunt efectuate probe de analize.

 

Separat, ISU Prahova va duce trei autospeciale, a câte 5.000 de litri fiecare.

 

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, victima accidentului este un bărbat în vârstă de 62 de ani,...

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...