În cursul unei percheziții la o persoană suspectată că ar fi spart o casă din comuna Filipeștii de Pădure, polițiștii au găsit bani și contracte de amanet rezultate în urma vânzării bijuteriilor furate.

Comunicatul IJP Prahova

 În această dimineață, poliţiştii din Filipeștii de Pădure au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință.

La data de 16 februarie, polițiștii din Filipeștii de Pădure au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane din comuna Iedera, județul Dâmbovița.

Citește și RAZIE ÎN PLOIEŞTI. PE CINE CAUTĂ POLIŢIŞTII ŞI JANDARMII

Din cercetări reiese că, în cursul lunii ianuarie 2016, aceasta ar fi pătruns într-o locuință din comuna Filipeștii de Pădure, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii. Prejudiciul cauzat este estimat la 3.000 de lei.

În urma percheziției, polițiștii au reținut o persoană, care urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, au fost ridicate contracte de amanet și suma de 2.000 de lei.

La activități au participat și jandarmi.

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Inundaţie la Filipeştii de Pădure

Aproape fiecare ploaie mai serioasă îi sechestrează la domiciliu pe câţiva localnici din Filipeştii de Pădure. Locatarii blocului 21 A sunt nevoiţi să stea deocamdată în apartamente, în aşteptarea...

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...