accident baltesti

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp la Bălțești. Un pieton a fost acroșat de un autoturism. În această dimineață un alt accident s-a produs pe strada Ștrandului din Ploiești. Două autoturisme au intrat în coliziune.

La fața locului s-au prezentat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței. În acest moment, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova acordă îngrijiri medicale pietonului rănit.

Tot astăzi, pe strada Ștrandului s-a produs un accident ca urmare a coliziunii a două autoturisme. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței. O persoană a fost rănită, dar se pare că a refuzat transportul la spital. Traficul în zonă a fost dirijat.

Ieri, în aceeași zonă a avut loc un alt accident, tot ca urmare a coliziunii între două autoturisme. O tânără de 19 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu traumatism cranio-cerebral și o plagă frontală.

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident mortal pe DN1 B, la Mizil

Potrivit IJP Prahova, un accident mortal s-a produs miercuri seara în jurul orei 23.00 pe DN1 B, la Mizil.  Din primele informații puse la dispoziție de autorități, se pare că un pieton a fost...

Administrație
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Mandat prelungit pentru directorul CSM Ploiești

Directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, rămâne în funcție.  Mandatul acestuia a fost prelungit pentru 30 de zile. Cezar Stoichiciu este angajat la cabinetului primarului Ploieștiului, Adrian Dobre și detașat la...