Noi amanunte socante ies la iveala despre romanul condamnat la moarte in Malaezia. CANCAN.ro a aflat adevaratul motiv pentru care Ionut Gologan a facut cereri peste cereri in care a cerut sa fie mutat intr-o alta inchisoare.

”A trecut prin clipe cumplite. A fost abuzat sexual de niste detinuti. El nu spune nimic, nu vrea sa vorbeasca despre asta, dar este foarte clar din starile lui ca asta i s-a intamplat. Nimeni nu indrazneste sa deschida acest subiect cu el, este foarte delicat, insa, din informatiile mele, de aceea a cerut de atat de multe ori sa fie mutat. Acest abuz este frecvent in randul puscariasilor, nu este nimic iesit din comun. El fiind mai mic, lipsit de aparare, l-au luat pe el in vizor. Saracul, i-a fost imposibil sa se apere", a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 19 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Profesor condamnat pentru că a umilit un elev

Un an de închisoare cu suspendare pentru un profesor din Capitală pentru că a jignit şi umilit un elev de clasa a V-a. Asta au decis judecătorii Curţii de Apel, după aproape cinci ani de când au...