munte secaria

SC Fibec Holding SA Câmpina nu vrea să renunțe la terenurile cumpărate de la Primăria Secăria pe care le-a pierdut în urma procesului care s-a judecat pe fond la Tribunalul Prahova.

Este vorba despre cele 70 de hectare pe care societatea administrată de rudele fostului președinte al CJ Prahova, Florin Anghel, s-a angajat să amenajeze mai multe spații de cazare. Cum prevederile contractuale nu au fost respectate de Fibec, Primăria Secăria a acționat în instanță societatea și a cerut și obținut rezilerea contractului. Decizia dată de Tribunalul Prahova nu a fost însă una definitivă, așa că SC Fibec Holding SA a făcut apel la instanța superioară. Dosarul de recurs a fost înregistrat în data de 5 ianuarie la secția de contencios administrativ din cadrul Curții de Apel Ploiești și nu a primit încă un prim termen de judecată. Pe terenul cumpărat de Fibec ar fi trebuit să se dezvolte o adevărată stațiune turistică, însă, și acum, după zece ani de la semnarea contractului dintre cele două entități, zona este pârloagă, iar localnicii nici măcar nu o pot folosi ca islaz.

 

Citește si Probleme cat un munte de mari pentru fostul presedinte al CJ Prahova

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Temperaturi caniculare, astăzi, în Prahova

Meteorologii au anunțat că astăzi, în Prahova, mercurul în termometre va ajunge la 32 de grade Celsius. Temperaturile se vor resimți mult mai puternic decât vor arăta termometrele. Vara vine cu...