intersectie.jpg

Trei dintre cele mai periculoase intersecții din municipiul Câmpina unde se petrec, în ultima perioadă, cele mai multe accidente din localitate, vor fi semaforizate.

Pentru realizarea acestor lucrări, Primăria a alocat în proiectul de buget pentru anul în curs suma de 1.302.000 lei. Astfel, în acest an vor fi montate semafoare în intersecția b-dul Culturii cu str.Grivitei ( 959.mii lei), dar și în intersecția bdul Culturii cu str.Plevnei (333.mii lei).

Intersecția din Câmpina unde se produc frecvent accidente. Ce face primăriaIntersecția din Câmpina unde se produc frecvent accidente. Ce face primăria

Ambele intersecții încadrează practic sediile Primăriei Municipiului Câmpina și cel al Poliției Municipale, zona fiind extreme de aglomerată mai ales în timpul zilei. Cea de-a treia intersecție care se află în vizorul autorităților locale pentru semaforizare se află pe strada Constantin Stere în dreptul în care se întâlnește cu strada Conductelor, o zonă cu vizibilitate foarte redusă pentru șoferi din cauza caselor construite foarte aproape de stradă.

Pentru semaforizarea acestei intersecții, deocamdată s-a alocat suma de 10 mii de lei pentru realizarea unui Studiu de Fezabilitate, necesar înaintea demarării proiectului în sine.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Invazie de fluturi la Ploiești

Zeci de ploieșteni au reclamat în ultimele zile prezența fluturilor în oraș. Fluturii ”Buha gamma” și-au făcut adăpost în special în zonele cu spații verzi, însă pe timpul nopții nu se feresc să...