pensii_95863400.jpg

Noile majorări ale pensiilor le dau bătăi de cap autorităţilor şi pensionarilor. Din cauza întârzierilor la refacerea calculelor, unii dintre pensionari vor primi banii cu întârziere în luna martie.

Majorarea pensiilor a fost o veste buna pe toata lumea, dar i-a prins pe picior greşit pe cei care fac plăţile. Asta pentru că refacerea calculelor pentru fiecare ordin de plată a durat ceva mai mult decât era prevăzut.

Spre exemplu, pensionarii care urmau să încaseze pensiile pe data de 15 au aflat că mai au de aşteptat câteva zile. Casa Naţională de Pensii spune, însă, că viramentele către instituţiile care distribuie ulterior banii pensionarilor au fost făcute la timp şi a dat asigurări că oamenii îşi vor încasa pensiile până la data maximă stabilită, de 24 .

Citeste mai mult pe RTV.NET:

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...

Auto-moto
  • Marți, 18 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Cele mai ieftine mașini electrice din România

Mașinile electrice și hybrid devin din ce în ce mai populare și în România. O mână de ajutor vine de la programul ”Rabla Plus” prin care sunt subvenționate aceste două categorii. Trebuie spus că...