Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

18578633_1669778023068370_507550656_n (1).jpg

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii Afi Palace Ploiești, după ce un cititor ne-a transmis imagini cu parcarea inundată a mall-ului, nefiind prima dată când se întâmplă acest lucru.

 

Reacția conducerii AFI Palace Ploiești, pe care o publicăm integral mai jos, nu conține scuze adresate șoferilor care și-au găsit mașinile inundate și nici informația privind o eventuală despăgubire a clienților ”ghinioniști”:

„Avand in vedere fenomenele meteo extreme din ultima perioada, manifestate la nivel national, scopul nostru prioritar este sa gasim o rezolvare cat mai eficienta, pentru a remedia aceasta problema pe termen lung. Impreuna cu echipa de specialisti  am dezvoltat un plan care ne va ajuta in acest demers. Solutia pe care o adoptam este de natura tehnica si presupune strapungerea peretelui care ingradeste acea zona in 2 locuri pentru a permite scurgerea apei, precum si instalarea unui senzor care va comanda automat pornirea unor pompe ce au rolul de a colecta apa din zona. Lucram ca acest plan sa fie implementat cat mai repede", a declarat Bogdan Nistorescu, Operational Manager, AFI Ploiesti.

 

 

 

Auto-moto
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Ne-am prins! Eşti prea bun pentru noi...

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dacă omul nu poate mai mult de atât, de ce să ne străduim să-i explicăm că ceea ce a făcut el este o parcare de primată deprimată. La el acolo, într-un judeţ...