Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

autobuz

În această dimineață, Prahova a intrat sub cod galben de ger, fiind prognozate temperaturi nocturne care vor ajunge luni dimineață la -16 grade în Ploiești, în timp ce maxima nu va depăși -7 grade.

 

În acest context, călătoria cu TCE a devenit o adevărată aventură dacă aceasta se face cu autobuzele vechi de peste 30 de ani, în care sistemul de încălzire lipsește cu desăvârșire.

Geamurile sunt înghețate bocnă, iar pe canapele reci și acoperite cu un strat de gheață nu are nimeni curaj să se așeze. Dovadă stă fotografia alăturată, postată pe Facebook de către un cititor observatorulph.ro, cu mesajul ironic "TCE rules! :)"

 

UPDATE Un alt cititor ne-a transmis pe pagina de Facebook a ziarului următorul mesaj: Am căătorit cu autobuzul MAN Ph 56 tpp pe traseul 2 în frig. Șoferul ne-a spus că nu are căldură. Am sunat la telefonul RATP dar nu răspunde nimeni!

autobuz1

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...